Megnézem
Túranaptár
Kérdésed van?
Segítünk!
Írj nekünk,
s tedd fel kérdéseid!
Kérjük, töltsd ki az űrlapot!
Neved:*
Email címed:*
Telefonszámod:
Tárgy:
Kérdésed:*
Kérdésedet egy napon belül
megválaszoljuk!
Ha kéred, visszahívunk!
+36 30 556 92 25
Hívj minket bizalommal!
info@trekking-tours.hu
Írj nekünk, s tedd fel kérdéseid!
Üzenet küldéséhez megadott személyes adataidat nem tároljuk, kérdésed megvála- szolásán kívül más célra nem használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk át. Adatvédelmi szabályzatunk.

Az itt látható űrlapot láthatatlan reCaptcha védi: Adatvédelem - ÁSZF
Fontos tudnivalók

Utazás

Az utazásra, az utazás várható, egy főre eső költségére, a kiutazás módjára és az esetlegesen fel-merülő egyéb utazáshoz kapcsolódó költségekre - pl.: parkolási díj, felvonó költsége - vonatkozó legfontosabb információkat találjátok ezen a ponton.

Kiutazásunk történhet egyénileg személyautókkal, bérelt kisbusszal vagy Európán kívüli utazáskor repülővel, s minden túránál található egy általunk ajánlott utazási útvonal is.

Túravezető(k) utazási költsége:

  • összege mindig a jelentkezők számától függ, s egyenlő mértékben oszlik meg közöttük
  • kérjük, hogy a túravezető(k) utazási költségének díját az Őt szállító autó sofőrjének adjátok oda
  • abban az esetben, ha a túravezető(k) külön, saját személyautóval utaznak, ennek költségét nekik kell odaadni a túrát követően

Találkozás időpontja

A találkozás időpontját és helyszínét minden túránál ezen a ponton találjátok. S, természetesen szeretnénk mindenkit megkérni a találkozási időpont pontos betartására!

Fontos! A túrák sikeres teljesítésének érdekében, maximum 30 percet tudunk várni a későkre!

Szállás

Túráink során általában kempingben, ha van rá lehetőség faházban, a magasabb régiókban pedig menedékházban vagy matraclágerben szállunk meg. A fontos tudnivalók ezen pontján találjátok a szállással kapcsolatos költségeket, s további információkat a szállás szolgáltatásairól.

A szállás lefoglalása alapvetően a Ti feladatotok, de aki igényli, annak térítésmentesen segítséget nyújtunk a foglalásban. Ezen a ponton mindig megtaláljátok az adott területen található szállás-lehetőségeket s kiválaszthatjátok a Nektek leginkább megfelelőt.

A szállás díját minden esetben a helyszínen a szállásadónak kell fizetnetek vagy ha szükséges előre utalnotok.

Étkezés, ivóvíz

Túráink alapvetően önellátóak. De, ezen a ponton találtok információt arról, hogy a túra folyamán, az általunk érintett menedékházakban, szálláshelyen, a szálláshely közelében tudtok e étteremben étkezni, élelmiszerboltban vásárolni vagy minden szükséges élelmiszert otthonról kell hoznotok.

S találtok itt információt arról, hogy a helyi vezetékes ivóvíz általunk fogyasztható e vagy palackos vizet kell ottlétünk alatt vásárolnunk.

Jelentkezés

  • A túrára leggyorsabban a honlapunkon (www.trekking-tours.hu) található jelentkezési lap kitöltésével tudsz.
  • A jelentkezést követően 3 munkanapon belül az előleget el kell küldened, ellenkező esetben töröljük a foglalásod.
  • Ha jelentkezés után meggondoltad magad, és mégsem szeretnél részt venni a túrán, kérjük, jelezd ezt felénk.
  • Amíg az előleg nem érkezik meg a számlánkra, addig nem tekintjük érvényesnek a jelentkezésed.
  • A részvételi költség hátralékát legkésőbb az utazás előtt 10 nappal kell átutalni a számlánkra.

Szükséges felszerelés

Minden túraleírásnál találtok egy felszerelés oldalt, ahol a túrához szükséges felszerelések részletes listáját találjátok. Arra vonatkozóan is találtok itt információt, hogy melyek azok a szükséges technikai felszerelések, melyeket a Trekking Tours biztosít a számotokra, s melyek beszerzése a ti feladatotok.

Kérjük, figyelmesen olvasd el, s próbáld megfogadni arra vonatkozó tanácsainkat, hogy mit hozz magaddal a túrára, melyek nélkülözhetetlen, létfontosságú felszerelések, s esetlegesen mit hagyhattok otthon.

Időjárás

Itt fontos információkat nyújtunk számotokra, a túra szervezési időszakában, az adott területen várható időjárásról. Ezek kiemelkedően fontos információk! Ruházatod összepakolásánál kérjük, vedd figyelembe a várható hőmérsékletet, időjárási viszonyokat.

Túrák nehézsége

Szeretnénk kérni, hogy ezt a pontot mindenki figyelmesen olvassa el amikor túrát választ. Fontos információkat találhattok itt arra vonatkozóan, hogy a túrát kiknek ajánljuk, milyen esetleges előképzettség, tapasztalat szükséges a túrán való részvételhez. Milyen technikai, fizikális nehézségekkel fogsz találkozni a túra, mászás során.

Létszám

A túra indításához szükséges minimum és maximum létszámot, s az egy túravezetőre jutó túrázók számát tudhatjátok meg ezen a ponton, az általad kiválasztott túrára vonatkozóan.

Személyzet

A túrát esetlegesen vezető túravezetők létszámát, nevét, a névre kattintva a túravezető bemutatkozó oldalát találjátok ezen a ponton.

Biztosítás

Az utazáshoz mindenképp olyan „TOP” típusú poggyász- és balesetbiztosítást ajánlunk, kiegészítve a „Sport Extra” szolgáltatással, amely a magashegyi és / vagy speciális helyszínekről történő mentést (pl. helikopteres mentést) tartalmazza.

Szeretnénk felhívni minden kedves résztvevőnk figyelmét, hogy a balesetbiztosítás megkötése, a túrán való részvétel feltétele. Mindenki számára kötelező!

Útiokmányok

Ezen a ponton a szükséges okmányok listáját találjátok meg, melyek nélkülözhetetlenek a túrán való részvételhez.

Kommunikáció

Az adott területen beszélt nyelvet, nyelveket tüntetjük itt fel. Amennyiben az adott területen található menedékházban magyarul beszélő személyzet is található, itt kapsz róla információt.

Továbbá itt találhattok információt arról, hogy a túra mely területén van lehetőségetek telefonálni, vagyis, mely területen van egyáltalán térerő.

Valuta

Ezen a ponton az adott célország hivatalos fizetőeszközéről adunk információt.

Ajánlott költőpénz

Az adott túrára vonatkozó, ajánlott költőpénz mennyisége. De, kérjük vegyétek figyelembe, hogy ez alapvetően egyéni, mi csak javaslatot teszünk.

Helyszínen fizetendő költségek

Ezen a ponton az adott túrára vonatkozó, a túra helyszínén fizetendő költségek listáját találjátok. Pl.: szállás költség, étkezés költsége, parkolási díj….stb.

Nyilatkozat

Mivel a hegyek, hegyvidékek időjárása rendkívül változékony, rapszodikus és kiszámíthatatlan ezért, mindenképpen fenntartjuk a jogot, hogy rossz időjárási körülmények esetén - eső, jégeső, köd, kedvezőtlen látási viszonyok, hóvihar - megváltoztassuk a programot.

A programok megváltoztatásakor természetesen a résztvevők biztonságát, egészségük védelmét tartjuk a legfontosabbnak. Ennek érdekében esetlegesen, adott esetben, le kell mondanunk egy-egy csúcstámadásról, csúcsmászásról!

A körülmények, az időjárás megítélése a túravezető feladata, s az Ő döntését kötelezően minden résztvevőnek el kell fogadnia!

Via ferrata, klettersteig túráink

Kezdő és haladó túráink, "kiépített, vasalt" útvonalakon....

Hegymászó túrák, hegymászások

Hegymászások, hegymászó túrák Európa legnépszerűbb hegycsúc...
Galéria

Hochschwab (2277m) - tavasz

Egy rendkívül izgalmas, kétnapos, ki...

Triglav (2864m) - nyár

Egy rendkívül izgalmas, 3 napos, via ferrata s...

Similaun (3606m) - Italy

Egy fantasztikus, technikai nehézséget nem t...

Grossglockner (3798m) - csúcsmászás

Hegymászás Ausztria legmagasabb pontjára. Eg...
Facebook

Partnereink

Columbia Sportswear Company RBK Mountain Equipment Scarpa Sherpa Oakley

  Hírlevélre feliratkozás

A feliratkozó űrlapokat láthatatlan reCaptcha védi : Adatvédelem | Általános szerződési feltételek.
Elfogadom a Trekking Tours adatkezelési szabályzatát.
A weboldalon található mindennemű tartalom a Trekking-Tours Hungary Kft. szellemi tulajdonát képezi s tulajdonosának írásos engedélye nélkül nem használható fel!
Trekking-Tours Hungary Kft.
© 2013 - 2023
www.trekking-tours.hu
Minden jog fenntartva.
Eddigi látogatások száma:
0
1
5
0
8
8
7
4