Térkép

VilágEurópaAusztria
Túrák:
116

Ararát (5137m) - magashegyi trekking

Egy titokzatos, misztikus hegy, ahol Noé bárkája megfeneklett.

Részletek

Kilimandzsáró (5895m) - Marangu út - magashegyi trekking

Egy fantasztikus magashegyi trekking Afrika legmagasabb pontjára a vulkánok-vulkánjára a Kilimandzsáróra! Ez a túránk a klasszikus útvonalon, vagyis a Marangu úton vezet majd Afrika tetejére!

Részletek

Kilimandzsáró (5895m) - Machame-ösvény - magashegyi trekking

Egy fantasztikus magashegyi trekking Afrika legmagasabb pontjára a vulkánok-vulkánjára a Kilimandzsáróra! Ez a túránk a legkalandosabb útvonalon, vagyis a Machame-ösvényen vezet majd Afrika tetejére!

Részletek

Kilimandzsáró (5895m) - Rongai-út - magashegyi trekking

Egy fantasztikus magashegyi trekking Afrika legmagasabb pontjára a vulkánok-vulkánjára a Kilimandzsáróra! Ez a túránk a legkülönlegesebb útvonalon, vagyis a Rongai-úton vezet majd Afrika tetejére!

Részletek

Ararát (5165m) - hótalpas túra

Egy fantasztikus, életre szóló téli kaland a világ egyik legcsodálatosabb vulkanikus hegyének csúcsára, az Ararátra, vagyis az

Részletek

Toubkal (4167m) - magashegyi trekking

Egy rendkívül izgalmas magashegyi trekking, mely az afrikai kontinens 5. és Tanzánia 2. legmagasabb hegyére, a Mount Meru 4566 méter magas csúcsára vezet!

Részletek

7 summits - 7 túra teljesítése a Trekking Toursszal

Már túráztál velünk és még további túrákat tervezel? Szeretsz hegyet mászni, via ferrata túrázni, a családdal kirándulni? Esetleg haladó turista vagy s expedíciós terveid vannak? Tehát. Még vannak túracéljaid? Gyere és mászd meg velünk régóta dédelgetett "álom" hegycsúcsaidat vagy - tetszőleges összetételben - teljesíts velünk 7 túrát, s kerülj fel "7 summits" oldalunk teljesítői közé! A túrák teljesítése nincs időkorláthoz kötve, akár évekig is gyűjtögetheted őket, s a kínálatunkban szereplő minden túra beleszámít a programba!
 
Figyelem! 2019-től teljesítőink között évi két alkalommal ajándéktúrát sorsolunk! 2019. augusztus 09-én, Triglav túránkon 2 fő számára őszi Magas-Tátra túrát, 2019. december 14-én Schneeberg hótalpas túránkon pedig 2 fő számára egy - teljesítőnk által tetszőlegesen választott - 3000-es gleccsertúrát sorsolunk ki!
 

7 túrát teljesítők jutalma

  • Trekking Tours póló
  • 1db egynapos túra ajándékba
  • emléklap
  • meglepetés ajándék
 

7 túrát teljesítők bemutatkozó adatai

  • a Trekking Toursszal teljesített túráid
  • bemutatkozó főoldali fotód - valamelyik túrán készült fotó
  • galéria fotók - a túrákon készült fotóid válogatása
  • rövid bemutatkozás - pl.: Trekking Tamás vagyok. 10 éve teljesítménytúrázom Magyarország túraútvonalain, s a tavalyi évben elérkezettnek láttam az időt, hogy kipróbáljam magam Európa ismert magashegyi turistaösvényein is. Azóta, már 2000 méteres csúcsokat is meghódítottam, s a via ferrátázással is szeretnék megismerkedni...

Teljesítők