Megnézem
Túranaptár
Kérdésed van?
Segítünk!
Írj nekünk,
s tedd fel kérdéseid!
Kérjük, töltsd ki az űrlapot!
Neved:*
Email címed:*
Telefonszámod:
Tárgy:
Kérdésed:*
Kérdésedet egy napon belül
megválaszoljuk!
Ha kéred, visszahívunk!
+36 30 556 92 25
Hívj minket bizalommal!
info@trekking-tours.hu
Írj nekünk, s tedd fel kérdéseid!
Üzenet küldéséhez megadott személyes adataidat nem tároljuk, kérdésed megvála- szolásán kívül más célra nem használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk át. Adatvédelmi szabályzatunk.

Az itt látható űrlapot láthatatlan reCaptcha védi: Adatvédelem - ÁSZF
Baráti kör

Trekking Tours - Baráti Kör

Légy a Barátunk! Légy a Trekking Tours Baráti Kör Tagja!

Ha szeretnél részt venni akciós hegymászó túráinkon, ha szeretnél közvetlen, baráti hangulatban túrázni, ha szeretnél hasonló gondolkodású, a természetet, túrázást, hegymászást szerető túratársakkal együtt mászni, túrázni, trekkingezni, légy a Trekking Tours Baráti Kör tagja!

Baráti Körünk létrejöttének legfőbb célja, hogy tagjaink számára, akciós hegymászó túráinkkal elérhető áron felkészülési lehetőséget biztosítsunk "magashegyi trekkingjeinkre"!

Trekking Tours

Tevékenységi körünkbe beletartozik a hétköznapi edzések tartása a bel- és külföldi edzőtúrák, trekkingek szervezése egyaránt. Túráinkat, útjainkat úgy válogatjuk össze, hogy helyet kapjanak benne a nagy kihívást jelentő, alapos felkészültséget igénylő túrák, trekkingek, hegymászások, expedíciók, de olyan útvonalak is, amelyeket a túrázásba csak belekóstolni vágyók is könnyedén teljesíthetnek.

A trekkingek többsége az átlagember erejével és egy rendszeres túrázó felkészültségével teljesíthető. Természetesen fizikailag edzhetjük is magunkat egy-egy nagyobb túra előtt. A rendszeres gyaloglás, Nordic Walking /északi gyaloglás/, Nordic Hiking /északi túrázás/, túrázás, futás, kerékpározás, vagyis a hosszú erőkifejtéssel járó mozgások jól felkészítenek, de akár a kisebb, jól megrakott hátizsákkal való gyaloglás is jó módszer.

A túráink, trekkingjeink, csúcstúráink többnyire egymásra épülnek. A legkönnyebbektől az extrémig minden nehézségi szint megtalálható kínálatunkban. Az alacsonyabb, 2-3000 méteres trekkingek, csúcsok után következhetnek az igazi kihívást jelentő 4-5 ezresek, vagy akár a 6-7 ezresek, ahol már nélkülözhetetlen a megfelelő felkészülés: jó kondíció és felszerelés, túrázási tapasztalat és természetesen az elszántság, kitartás, a kiemelkedő állóképesség és kondíció.

Azoknak, akik 5-6-7000 méteres csúcsokat szeretnének velünk meghódítani, kötelezővé tesszük a részvételt alacsonyabb csúcstúrákon, ezzel is elősegítve a későbbi sikeres mászásokat!

Ki és hogyan lehet "Baráti Körünk" tagja?

  • Aki jelentkezést ad le bármely kínálatunkban szereplő akciós túránkra, s a megfelelő checkbox-nál elfogadja, hogy a Trekking Tours Baráti Kör tagjaként vesz részt túránkon, taggá válik.
  • Azok a túrázóink, akik a korábbi években jelentkezést adtak le, s részt is vettek valamely akciós hegymászó túránkon, Ők szintén taggá válhatnak.

A tagsággal együtt járó előnyök:

  • Akciós túráinkon való részvétel. (Figyelem! Azoknál a hegymászó túráknál, ahol akciós túravezetői díjjal találkozol, s szeretnéd azt igénybe venni, csak "Baráti Körünk" tagjaként teheted ezt meg!)
  • Évi egy alkalommal ingyenes részvételi lehetőség a Trekking Tours által, a "Baráti Körösöknek" szervezett "Üdv a klubban" túrán!
  • 2019-től néhány, haladó hegymászó és via ferrata túránkra, csak Baráti Körünk tagjai adhatnak le jelentkezést, mely túránkról, s azok időpontjáról e-mailben értesítést küldünk számukra!
  • Részvételi lehetőség a Baráti Kör exkluzív, kiscsoportos túráin, mászásain.
  • Baráti Körünk tagjainak legnépszerűbb túráinkra kedvezményes áron, előjelenetkezési lehetőséget biztosítunk.

A tagsággal együtt járó előnyök:

  • A tagok számára szeretnénk létrehozni egy olyan zárt közösséget, akik korábbi tapasztalataikkal támogatják, segítik egymást hegymászó céljaik elérésében.
  • Túrázóink/jelentkezőink megoszthatják egymással élményeiket, fotóikat, véleményüket, további céljaikat.

A Trekking Tours jövőbeli céljai röviden:

A Trekking-Tours Hungary Kft. a 2019-es évtől kezdődően bővíti kínálatát a világ számtalan országában található "magashegyi trekkinggel". Kínálatunk évről-évre folyamatosan átalakul majd, specializálódva a trekkingekre, trekking túrázásra, magashegyi trekkingekre.

Fő tevékenységi területünk, s ennek megfelelően túrakínálatunk - hűen a Trekking Tours névhez - a magashegyi trekkingek irányába tolódik majd el.

Kínálatunkban szereplő túráink szinte mindegyike e folyamat része. Vagyis. Hogy magashegyi trekkingre készülő túrázóinkat segítse, felkészítse trekking céljaik elérésében.

 

Kérdésed van? Segítünk!
Írj nekünk,
s tedd fel kérdéseid!
Kérjük, töltsd ki az űrlapot!
Neved:*
Email címed:*
Telefonszámod:
Tárgy:
Kérdésed:*
Kérdésedet egy napon belül
megválaszoljuk!
Ha kéred, visszahívunk!
+36 30 556 92 25
Hívj minket bizalommal!
info@trekking-tours.hu
Írj nekünk, s tedd fel kérdéseid!
Üzenet küldéséhez megadott személyes adataidat nem tároljuk, kérdésed megválaszolásán kívül más célra nem használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk át. Adatvédelmi szabályzatunk.

Az itt látható űrlapot láthatatlan reCaptcha védi: Adatvédelem - ÁSZF

Via ferrata, klettersteig túráink

Kezdő és haladó túráink, "kiépített, vasalt" útvonalakon....

Garda-tó - panoráma ferráták - tavasz

Egy fantasztikus, 4 napos via ferrata túra Olaszország leg...
Galéria

Garda-tó - panoráma ferráták

Egy fantasztikus, négy napos via ferrata t...

Rax-Alpok: Hans von Haid-Steig

Egy rendkívül izgalmas, látványos, kis...

Rax-Alpok: Teufelsbadstubensteig

Gyönyörű alpesi táj és egy könnyű, kezdő, kiscsop...

Eisenerzer-klettersteig

Egy rendkívül látványos, fantasztikus pan...
Facebook

Partnereink

Columbia Sportswear Company RBK Mountain Equipment Scarpa Sherpa Oakley

  Hírlevélre feliratkozás

A feliratkozó űrlapokat láthatatlan reCaptcha védi : Adatvédelem | Általános szerződési feltételek.
Elfogadom a Trekking Tours adatkezelési szabályzatát.
A weboldalon található mindennemű tartalom a Trekking-Tours Hungary Kft. szellemi tulajdonát képezi s tulajdonosának írásos engedélye nélkül nem használható fel!
Trekking-Tours Hungary Kft.
© 2013 - 2024
www.trekking-tours.hu
Minden jog fenntartva.
Eddigi látogatások száma:
0
1
6
8
9
4
5
2