Megnézem
Túranaptár
Kérdésed van?
Segítünk!
Írj nekünk,
s tedd fel kérdéseid!
Kérjük, töltsd ki az űrlapot!
Neved:*
Email címed:*
Telefonszámod:
Tárgy:
Kérdésed:*
Kérdésedet egy napon belül
megválaszoljuk!
Ha kéred, visszahívunk!
+36 30 556 92 25
Hívj minket bizalommal!
info@trekking-tours.hu
Írj nekünk, s tedd fel kérdéseid!
Üzenet küldéséhez megadott személyes adataidat nem tároljuk, kérdésed megvála- szolásán kívül más célra nem használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk át. Adatvédelmi szabályzatunk.

Az itt látható űrlapot láthatatlan reCaptcha védi: Adatvédelem - ÁSZF
2024. szeptember 16.

Utazási kedvezmény!

Túráinknál - amelyek részt vesznek a kedvezményben - kedvezményes részvételi díjat biztosítunk azon jelentkezőink számára, akik saját személyautóval utaznak túráink helyszínére!

(Azok számára, akik utazáskor nem szeretnének másokhoz csatlakozni, hanem önállóan megoldják a túra helyszínére való kijutásukat!)

A kedvezményes részvételi díj igénybe vétele:

A. Személyautóval jövünk, de nincs több szabad helyünk

Amennyiben jelentkezéskor a jelentkezési űrlapon az utazás résznél azt az utazási formát jelölöd be, hogy "személyautóval jövünk, de nincs több szabad helyünk", abban az esetben weboldalunk automatikája a kedvezményes részvételi díjat számolja számodra/számotokra. (Mindenki számára aki együtt adta le jelentkezését, és az adott autóban együtt utazik a túra helyszínére!)

B. Személyautóval jövünk, és még van szabad helyünk

Abban az esetben, ha jelentkezésed leadásakor, a jelentkezési űrlapon azt az utazási formát jelölöd be, hogy "személyautóval jövünk, és még van szabad helyünk", természetesen ezesetben is kedvezményes részvételi díjat biztosítunk számodra, és a Veled együtt jelentkezők számára!

Például: két fővel jelentkezést adsz le valamelyik túránkra, de két fő számára tudsz/szeretnél szabad helyeket felajánlani, a Veled együtt jelentkező túratársad is kedvezményben részesül.

De, ebben az esetben a szabad helyeket igénybe vevőket szeretnénk megkérni, hogy a szabad helyeket felajánlót "díjazzák" avval, hogy az utazás költségét az alábbi módon - vagy megegyezés szerint - részben, vagy teljes mértékben "átvallalják" Tőle!

  • 1-2 fő szabad helyeket igénybe vevő: pl. az utazási ktg. 50-60-70%-a
  • 3 fő szabad helyeket igénybe vevő (egyenlő mértékben): az utazás 100%-a

Kérjük, a szabad helyeket felajánló túratársunkkal mindenképpen előre egyeztessétek az utazási részleteket! (Hány fő számára tud szabad helyeket biztosítani, mikor és pontosan honnan tervezi az indulását, milyen költségekkel kell számolnotok...stb. Köszönjük szépen!)

Fontos! Kérjük, amennyiben lehetséges, ha utazáskor szeretnél másokhoz csatlakozni, vagy esetleg személyautódban szeretnél szabad helyeket felajánlani, jelentkezésed ne az utolsó pillanatban add le! Köszönjük szépen!

Mikor nem tudod igénybe venni a kedvezményes részvételi díjat?

C. Kiutazáskor szeretnék másokhoz csatlakozni

Abban az esetben, ha "kiutazáskor szeretnél másokhoz csatlakozni" - és jelentkezéskor a jelentkezési űrlapon ezt a lehetőséget jelölöd be - számodra weboldalunk nem a kedvezményes részvételi díjat számolja!

Javasloljuk, ha előre eldöntötted választott túrádon való részvételed, próbáld meg megszervezni a túra helyszínére való kijutásod is!

Például: barátaid, ismerőseid, rokonaid...stb. körében keress túratársakat - de ennek szervezését érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni - és talán olyan, szintén túrázni vágyó is akad közöttük, aki rendelkezik saját személyautóval, és vállalja a túra helyszínre történő kivezetést is !

(Természetesen azon túráinknál ahol kisbusszal/repülővel történik a túra helyszínére való utazás, nem lehetéges a kedvezmény igénybe vétele!)

Túráink helyszínére történő utazás

 Utazás

Utazás: egyénileg, saját személyautókkal.

Európai túráink esetében az utazás egyénileg, saját személyautókkal történik. Ennek oka, hogy - véleményünk szerint - ez a kiutazás legköltséghatékonyabb, legszemélyreszabhatóbb és legrugalmasabb formája! Továbbá, a saját személyautókkal történő utazással tudjuk biztosítani túráink "kiscsoportos" létszámát!

Az utazás egyénileg történik, de „telekocsik” szervezésében segítséget nyújtunk. Akinek esetleg nincs saját személyautója, jelentkezéskor jelezze, és ebben az esetben a weboldalunkon található automatika igyekszik „összehozni” azokkal, akiknek még van szabad hely az autójában. (Figyelem! Abban az esetben, ha vannak felajánlott szabad helyek!)

Fontos! Szeretnénk jelezni számotokra, hogy a "telekocsik" lehetőségét garantálni nem tudjuk! Kérjük, jelentkezéskor mindenképpen legyen "B tervetek" is a túra helyszínére való kijutásotokra, arra az esetre, ha esetleg nem lesznek felajánlott szabad helyek másoknál! Köszönjük szépen!

Kérjük jelentkezéskor mindenképpen vegyétek figyelembe, hogy mi személyszállítással, utaztatással "nem foglalkozunk", nem szerepel tevékenységi körünkben. Cégünk kizárólag a Trekking Tours túravezetést, szakmai irányítást, kíséretet és a túraszervezést biztosítja jelentkezői számára! Megértésed köszönjük! 

Éves túranaptárunk

   Túráink képekben! Túráinkon készült fotógalériákat itt láthatjátok!

i

Utazási kedvezmény!

Kedvezményes részvételi díj biztosítása!

Utazás. Túráink helyszínére!

Partnereink

Columbia Sportswear Company RBK Mountain Equipment Scarpa Sherpa Oakley

  Hírlevélre feliratkozás

A feliratkozó űrlapokat láthatatlan reCaptcha védi : Adatvédelem | Általános szerződési feltételek.
Elfogadom a Trekking Tours adatkezelési szabályzatát.
A weboldalon található mindennemű tartalom a Trekking-Tours Hungary Kft. szellemi tulajdonát képezi s tulajdonosának írásos engedélye nélkül nem használható fel!
Trekking-Tours Hungary Kft.
© 2013 - 2024
www.trekking-tours.hu
Minden jog fenntartva.
Eddigi látogatások száma:
0
1
7
5
3
4
8
5